Cases

Udtalelser

“Vi er en lille familie med to drenge som var inde i en periode med store bekymringer. Det var helt umuligt at finde en vej ud, syntes vi på det tidspunkt. Med Kirstens hjælp fik vi sat nye vinkler på og fandt roen og overblikket til at komme videre. Vi kan på det varmeste anbefale Kirsten som med hendes dejlige, menneskelige, varme og humoristiske måde på kommer ind under huden på dem hun arbejder med. 1000 tak for hjælpen- yderst professionelt.”

– Familie på fire

“Helt fantastisk menneske og så er hun derudover også en dygtig psykolog med egen praksis… husk nu på at på samme måde som vi render til lægen når vi slår os og andet – skal eller burde vi også gå til f.eks. psykolog når stress, ondt i sjælen rammer… giver Kirsten min bedste anbefaling!”

-Jens, 48 år

”Kirsten stiller de rigtige spørgsmål som
fik mig til at reflektere over egen situation, og kom med enkle og klare redskaber til at håndtere mine udfordringer.”

-Kvinde 23 år

” Kirsten har en åben og forstående tilgang til den person hun sidder overfor, og hun formåede at komme omkring flere vinkler af mig som person, som jeg på daværende tidspunkt ikke var klar over. Kirsten er en tillidsfuld person og man er fuldt ud tryg i hendes nærvær.”

– Kvinde, 23 år

“[…] Kirstens oplæg omkring det narrative var kendetegnende ved, at være en brugbar vekselvirkning mellem det teoretiske fundament, der er rammesættende for en narrativ forståelse, mange relevante cases og hele tiden med inddragelse af den praksis og de erfaringer, som støttepædagogerne havde med sig.”

– Anne Marie R. Jensen